Computer Team Bucuresti
TEL: 0730.611.743
HOME | SERVICII | ARTICOLE | ABONAMENTE | FAQ | CONTACT | English
Articole
Inhouse vs Outsourcing!

inhouse

Sa angajezi un tehnician sau sa apelezi la serviciile Computer Team?

Cele mai importante motive pentru care companiile apeleaza la outsourcing o reprezinta reducerea cheltuielilor si avantajele datorate specializarii.
Inainte de a le detalia este important de precizat ca externalizarea te ajuta sa te concentrezi pe principala activitate generatoare de profit, lasand unei firme specializate toate problemele legate de optimizarea sistemului informatic, securitatea datelor, devirusare, back-up date si alte probleme care apar in derularea activitatii. Detalii..

 Anatomia Calculatorului

anatomie calculatorAti comparat vreodata caracteristicile a doua calculatoare? 
Ce este mai imporant – un hard disk mai mare sau un procesor mai puternic? Daca achizitionati un hard disk mai mare va functiona calculatorul dvs mai bine? Pentru a raspunde la aceste intrebari trebuie sa intelegeti functionalitatea componentelor.
In continuarea acestui articol gasiti un mic ghid asupra anatomiei calculatorului. Detalii..

Windows shopping

vista30 Ianuarie, 2007: Microsoft lanseaza noul sistem de operare – Windows Vista.  Acesta inlocuieste Windows XP si este net imbunatatit. Departamentul Microsoft de marketing are un buget foarte mare pentru acest produs si probabil ca vom vedea acest lucru in curand. Detalii..

Stiinta cautarii pe Internet

cautareCauti ceva pe Internet si nu gasesti?
Daca doresti o informatie pe internet, va trebui sa apelezi la un motor de cautare precum Google sau Yahoo.  Acest tip de website strange informatii despre alte website-uri intr-o baza de date imensa pentru a putea cauta in ea informatia dorita.

Deci cum ai putea cauta pe internet ceea ce doresti fara a primi in schimb nenumarate rezultate irelevante pentru tine? In continuarea articolului gasesti cateva sfaturi care sa te ajute sa cauti cu succes. Detalii..

O lume fara fire

wireless

Fenomenul wireless (fara fir) capata din ce in ce mai multa amploare in lumea IT, acest lucru datorandu-se libertatii de miscare asigurata de accesul wireless la Internet. Acesta presupune conectarea la internet fara a fi nevoie de un cablu. Accesul wireless ofera o posbibilitate mare de miscare cu laptopul in diferite birouri, sali de conferinta sau chiar in casa sau gradina. Desi accessul la internet wireless nu se face la fel de rapid ca intr-o retea clasica cu cablu, viteza echipamentelor creste pe masura ce tehnologia avanseaza. Detalii..

Home | Contact | Service Calculatoare
Computer Team Bucuresti - Service Calculatoare, Abonamente mentenanta calculatoare, Consultanta IT
Kogalniceanu 22, et.2 - Bucuresti
Tel: 0725.925.576; cherestea Avocat Bucuresti