Despre Noi

COMPUTER TEAM ROMANIA

Ai nevoie de solutii IT? Haide sa ne cunoastem!

Din 2005, echipa noastră a reușit să înțeleagă nevoile industriei și clientilor pentru a putea sa ofere cele mai bune si flexibilie servicii IT pentru fiecare client.

Daca am putea descrie relația de afaceri pe care o avem cu clienții noștri într-un singur cuvânt, acesta ar fi INCREDEREA! Am castigat increderea lor prin solutii si suportul tehnic acordat, ajutandu-i in mod proactiv  și oferind sfaturi utile intr-un mod simplu si prietenesc.

Abilitatea noastră de a asculta și înțelege provocările tehnologice specifice ale clienților noștri ne permite să oferim servicii și soluții de asistență IT personalizate pentru fiecare companie si optimizarea costurilor de operare si  reprezentad interesul financiar al clientului si nu a unui furnizor sau al altor  agenti de vanzari, etc. Clienții noștri au încredere în noi pentru a optimiza infrastructura IT, pentru a spori productivitatea, pentru a menține nivelul optim de securitate a rețelei și pentru a scapa de grijile legate de infrastrucutra IT ca ei sa se concentreze asupra afacerii lor fara griji!

some cool facts:

Cateva Numere:

0
Clienti
0
Ani Experienta IT
0
Proiecte Finalizate

Increderea este pe primul loc! Ne asigurăm că pentru fiecare client oferim cele mai bune solutii si cel mai bun raspuns atunci cand probleme apar. Focusul nostru este 100% pe nevoile si satisfactia clientilor nostri.

Computer Team! Departamentul tau IT de incredere!

Ai nevoie de ajutor sau soluții IT? Noi suntem solutia ta!

Scroll to Top