Servicii IT Profesioniste

Suport tehnic, diagnosticare, consultanta si reparare sisteme IT.

Oferim o gama larga de servicii IT aplicabile pentru fiecare companie in parte.

Computer Team are ca specializare furnizarea unei game cuprinzatoare de servicii și soluții IT pentru companii. De la întreprinderi mici până la cele mari, echipa noastră de experți oferă un serviciu IT fiabil, intuitiv și cuprinzător si mai ales prietenos cu clientul. Cu o experiență de peste 13 ani in domeniu, putem sa rezolvam orice problema ce tine de un departament de IT necesar intr-o companie. Practic asta ne propunem, sa asiguram un departament de IT profesionist dar si prietenos in acelasi timp.

Computer Team oferă o mare varietate de servicii de întreținere tehnică pentru a maximiza disponibilitatea infrastructurii IT si pentru un mediu optim de lucru pentru fiecare afacere. Serviciile noastre includ: Consultanta si audit IT, servicii on-site de diagnosticare si remediere sau opimizare IT, servicii de reparare la sediul nostru, servicii IT  bazate pe contracte de mentenanta.

Principalele noaste obiective sunt:

Suport tehnic, diagnosticare si reparare in cel mai scurt timp posibil

Diagnositcarea si configurarea oricarui hardware nou pe care l-ați achiziționat, rezolvarea problemelor și repararea oricărui hardware sau software care nu funcționează în mod corespunzător și va punem la dispozitie o copie de rezervă a sistemului și a înlocuirilor hardware, dacă este necesar.

Solutii de BAckup, Cloud si internet

Vă putem ajuta să migrați datele dvs. pe un sistem cloud și, de asemenea, să faceți backup-uri regulate ale datelor dvs. importante in cloud sau local. Aveți nevoie de ajutor pentru configurarea e-mail-ului sau internetului? Vă putem ajuta cu solutii optime adaptate nevoilor dvs. De asemenea, vă oferim instruire și sfaturi pentru a vă ajuta să învățați să utilizați aceste instrumente.

Intermediere independentă și consultanță IT

Aveți nevoie de sfaturi despre modernizare sau soluții pentru compania dvs.? Oferim sfaturi și consultanță personalizata pentru a se potrivi nevoilor dvs. Putem să intermediem sau să fim pur și simplu alături de dvs. în întâlniri cu furnizorii (ex: furnizori de internet, furnizori de software, etc).

Configurare Retele & Servere

Va putem ajuta in configurarea, administrarea si securizarea serverelor dvs locale si de asemenea in administrarea retelei dvs. Dacă doriți să vă conectați de pretutindeni la rețeaua dvs. locală sau pur și simplu sa utilizați Internetul public in siguranta si pentru a crea o rețea privată functionala, izolată și sigură.

Aveți nevoie de ajutor pentru soluții IT mai ușoare și mai eficiente? Noi suntem solutia!

Scroll to Top